Hundesalon Fidos Frits, hundefrisør i Munkebo

Praktisk info

Vask og pleje af hundens pels


Alle hunde bliver behandlet og groomet som var det mine egne.Jeg bruger det produkt på din hund jeg mener vil være bedst til den. Kun det bedste er godt nok! Det vil sige at jeg bruger gerne løs af shampoo, conditioner, hårkure, sprays, serum og olier, så din hund er top lækker når du modtager den igen.Alle hunde bliver groomet i top-grooming mærkerne TRUE ICONIC og MELANIE NEWMAN.Alle produkter er naturligvis fri for parabener, sulfater, salte og silikoner.
Fiksering og Mundkurv - nej tak


Det er selvfølgelig vigtigt for dig at vide at "Fido" har det godt når den bliver ordnet - sådan har jeg det i hvert fald selv. Derfor:


Jeg gør aldrig brug af hverken galge eller mundkurv og har valgt den slags fra i min salon. Det er vigtigt at både hunden og jeg føler os trygge ved hinanden når den er her, den skal jo være glad for at komme her igen næste gang.


OBS:

Hvis din hund har nogle adfærdsproblemer af en eller anden art, bedes du venligst sige det til mig inden jeg begynder. På den måde kan jeg tage højde for det og tage det i hundes tempo, til gavn for både hunden og mig.

Hunde i løbetid modtages ikke


Af følgende grunde:


  • Det er egentlig så enkelt at det ikke er super lækkert at stå med en hund der står og bløder. 


  • Hvis jeg har haft en hund inde der er i løbetid, og den næste kunde er en hanhund så har den meget svært ved at koncentere sig. Dermed får man ikke en succesoplevelse med hunden. 


  • Tæverne er ofte lidt mere ‘sibbet’ og ja, det kan man egenligt godt forstå.


  • Endelig er der er et stort rengøringsarbejde bagefter grundet blodpletter.


Så ring gerne lige så snart du ser din hund er gået i løbetid og få aflyst din tid. Vi finder hurtigst muligt en ny.

Bestil tid med det samme, lige pludselig er hunden langhåret!


Når du skal bestille ny tid, så gør det gerne et stykke tid inden du vil have hunden ordnet, på den måde undgås at hunden går for længe uden at blive groomet.


Det er en god idé at aftale en ny tid til din hund allerede når du afhenter den i salonen, på den måde sikrer du dig at du får en tid dig passer dig bedst muligt. Jeg klipper også din hunds negle, noget mange hundeejere frygter.

Her tager vi det i hundens tempo så den har en god oplevelse med at komme her.Har din hund nogle adfærdsproblemer, bedes i venligst sige det inden så jeg kan tage højde for det og tage det i hundes tempo. På den måde sikrer vi at både hunden og jeg er trygge ved hinanden.