Hundesalon Fidos Frits, hundefrisør i Munkebo

Om salon Fidos Frits


Mango & Sophia

Om mig


Hej jeg hedder Sophia og jeg er 21 år gammel. Sammen med min bedste ven, Mango, har jeg min salon Fidos Frtis.

Hvordan startede det? Jo jeg købte min hund, Mango, tilabge i 2020 og hun krævede noget pelspleje og det førte tankerne vidre til at prøve at lave det til en levevej. Jeg har aldrig været den boglige type, derfor måtte jeg finde på noget andet. Heldigt for mig at jeg havde nogle tålmodige forældre som lod mig bruge deres bryggers i starten. Det har så ledt mig til hvor jeg er i dag. Fidos Frits kører på 3. år og jeg elsker min hverdag med hundene.


Mango

Min lille hund Mango er en Bichon Frisé på 4 år. Jeg er så heldig at jeg kan have min lille guldklump med på arbejde hver dag. Når I kommer i butikken vil i blive mødt af Mango der ligger på disken klar til at tage i mod jer. Hun er en lidt speciel hund på den måde at forstå at hun hellere vil snakke med menneskene end hundene, men hun kunne aldrig finde på at gøre en flue fortræd.

Fidos Frits ligger i Munkebo på fyn

Når du kommer for at få din hund groomet, starter jeg altid med lige at hilse på hunden inden jeg går i gang.

Så får den nemlig mulighed for lige at orientere sig og at lære de nye omgivelser at kende, dette øger muligheden for at få et godt samarbejde med hunden. Det skal være en god oplevelse for den, at komme her.


Derefter snakker vi lidt om hvad du har af forventinger til hvordan du ønsker din hund skal se ud. Det er vigtigt at både du og jeg er enige om, og trygge ved det vi aftaler.

 
 
 
 
Vask/klip
Negleklip
Ring mig op
Andet